Nový

Cukrovka

  úterý 14. leden 2020
  1 Odpovědí
  1.5K Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den.
Prý by mi vaše výrobky mohly pomoci, takže zkusím dotaz: mám cukrovku druhého typu. Nijak dramatickou, ale každopádně mě to nenadchlo (jinak jsem zdravá). Vypozorovala jsem, že je vyloženě stresová - moje lékařka potvrdila, že může být.
Mládí a dětství jsem strávila obklopena v nejlepším případě mírnou nechutí, v těch horších odporem, štítivostí, nebo vztekem. Abych nevyšla ze cviku, vzala jsem si muže, který je cholerik. A co mně se týče, jde mu na nervy prakticky všechno.
No a protože jsem ten typ, co drží jak helvítská víra a sesype se, až když je po všem, cukrovka se objevila zákonitě v té chvíli, kdy jsem se s tou situací nějak srovnala, přestala si to brát osobně a nějak mi ty vzteky začaly být principiálně fuk. Nicméně i tak se pořádná výživná scéna podepíše na zvýšeném cukru - proto si to myslím.
Takže pokud v tom vašem arzenálu máte něco, co by mohlo pomoci, budu ráda - a doufám, že jsem dodala všechny potřebné informace. Měla jsem cukání naordinovat si Astomin, ale pak jsem si řekla, že se raději zeptám, abych neudělala blbost.
Děkuji - Vodehnalová
Dobrý den, paní Vodehnalová, ano, ASTOMIN je pro Vás vhodný v dávkování 3x10 kapek (3bal), dále přidejte VISTA CLEAR 3x1 kapsle (3bal) a čaj ALOYSIA TRIPHYLLA. Máte pravdu, stres a hádky bývají příčinou nejec cukrovky, ale mnoha dalších nemocí. Držím Vám ve všem palce. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.