Nový

Detoxikace

  neděle 24. říjen 2021
  1 Odpovědí
  1.5K Návštěv
  Přihlásit odběr
Dobrý den, chci se poradit ohledně nejvhodnějšího produktu pro detoxikaci v případě, že mám dlouhotrvající kožní problémy (seborická dermatitida ve vlasech, suchá pokožka po těle), bolesti hlavy v oblasti čela a časté bolesti za krkem. Dále mám už téměř rok problém s tím, že mi spousta potravin a i pití, kávy,atd. nechutná, cítím zápach podobný spálené gumě, zápach chemikálií. Těžko se to popisuje.

Pročítala jsem si informace o vašich různých preparátech a nejspíš na mě sedí Detoxin kapky, jestli se nepletu. Prosím tedy o radu, co zvolit ?

A slyšela jsem, že je možná i diagnostika potíží na dálku? Jak to prosím probíhá, dáte mi více informací?

Děkuji, Nikola Frková
Dobrý den, paní Frková, diagnostiku na dálku Vám provedla paní Hana Grasslová, dokáže zjistit, jaká kombinace přípravků je pro Vás vhodná na základě oslabení orgánů- játra, tlusté a tenké střevo, ledviny, žaludek. Vychází Vám Astomin 3x15 kapek (2bal), VistaClear 3x2 kapsle (2bal) a čaj Achyrocline. Problémy s čichem, které uvádíte, ukazují na postcovidový syndrom. Bude potřeba dlouhodobější detoxikace. V první řadě doporučuji úplně ze stravy vynechat mléčné výrobky a hodně omezit lepek a cukr. Důležité je zvýšení pitného režimu. Ať se Vám daří. Iveta Zajícová
  • Strana :
  • 1
Neexistují žádné odpovědi na tento příspěvek.